Milenijalac – Najmlađi pub kviz iz Kvizopijine kolekcije

Milenijalac - Pub kviz

Milenijalac – Najmlađi pub kviz iz Kvizopijine kolekcije

Ako ne znate tko je Vlado Gotovac, ali zato o Gotovac Anti znate sve, ako ne znate koje je godine uveden euro, ali zato znate koliko eura koštaju kranjske u Studencu onda je ovo kviz za vas. Ako ne znate klub iz kojeg je Bruno Petković prešao u Dinamo, al’ u pol noći znate nogometaša s kojim je njegova Iva Šarić bila u braku prije njega Milenijalac je kviz za vas. Ako ne znate koja nam je najbliža zvijezda, a znate sve o zvijezdama koje plešu ili pjevaju na našim televizijama na pravom ste mjestu. Ako ne znate kako se zove JFKov brat, al’ u svakom trenu znate kako se zove Jala Brat dođite se zabaviti s nama.

Kvizopijin dinamični duo, opće je poznato, nije pretjerano sklon ozbiljnom shvaćanju vlastitih kvizova. Da stvar bude bolja, tijekom jednog teambuilding obroka, došli smo na ideju da podmladimo kviz i napravimo light verziju kviza općeg znanja. Kada kažemo “light verzija”, ne mislimo na olakšavanje izazova. Dapače, Milenijalac je isto toliko zahtjevan kao i naši klasični kvizovi. Razlika leži u pristupu i tematskom fokusu. Milenijalac je dizajniran da donese zabavu kroz laganiji i opušteniji format, bez kompromisa na kvaliteti pitanja ili intenzitetu natjecanja.

Ali što zaista čini Milenijalca jedinstvenim među pub kvizovima? To je njegova snažna usmjerenost prema sadašnjosti. Za razliku od klasičnih kvizova, Milenijalac se ne bavi događajima prošlih stoljeća. Umjesto toga, fokusira se na recentne teme koje oblikuju svijet oko nas. Njegova pitanja pokrivaju širok spektar općeg znanja, ali s jednim važnim uvjetom – sve teme moraju biti iz post-2000. perioda.

Jeste li spremni testirati svoje znanje u jedinstvenom, modernom kvizu koji je jednako zabavan koliko i informativan? Pridružite se Milenijalcu, najmlađem članu Kvizopijine obitelji kvizova, i iskusite novu eru pub kvizova koja je fokusirana na sadašnjost, ali se ipak ne odriče izazova općeg znanja.
Izazovite svoje prijatelje, natječite se, učite i najvažnije od svega, zabavite se!

Datume održavanja Milenijalca ćemo javiti uskoro, a do tada se zabavite u “demo” verziji kviza koji možete skinuti na ovom linku.

Kratke upute za testiranje kviza

1. skinite i raspakirajte arhivu
2. pokrenite datoteku Naslovna – tizer.pptx
3. pokrenite prezentaciju i pratite upute ispisane na slideovima