Televizija – Pub kviz pitanja

Televizija, pub kviz pitanja

Njujorški policijski detektiv zaposlen u fiktivnoj policijskoj stanici na Manhattanu, jedan je od glavnih likova odlične američke serije NYPD Blue. Ako želimo opisati njegov kontradiktorni karakter, možemo reći da je riječ o pijancu i rasistu zlatna srca, te moralnoj vertikali cijele serije.
Njegovo ime je?
ANDREW ANDY SIPOWICZ

 

Prvi časnik prve zvjezdanostazovske posade Spock je rođen u braku između zemljanke Amande Grayson i Vulkanskog veleposlanika, i zbog toga neće biti prihvaćen niti na Zemlji, niti na Vulkanu.
Kako se zove veleposlanik, Spockov otac?
SAREK

 

Mjesto na kojem možemo naći sve bitne članove jedne od, po mom skromnom mišljenju, najboljih humorističnih serija svih vremena, Mućki, je njihov omiljeni pub.
Kako se zove ova birtija?
KOBILJA GLAVA (NAG’S HEAD)

 

 

Umjetnik iz Naselka, dragi i pomalo ‘opaljeni’ Nosonja, svašta je prošao kroz Smogovce. Sudjelovao je u Kviskoteci i pobijedio, neslavno gradio vikendicu, bio u stalnoj svađi s Djedom Jozom, no sreća mu se osmjehnula kad je baš njegova mala vjeverica izabrana za:
maskotu Univerzijade u Zagrebu

 

Kroz razne sezone Zvjezdanih staza u ovoj seriji smo se upoznali sa mnoštvom likova. Za mnoge je najupečatljivija ekipa iz prve sezone.
Kako se zvao doktor koji je liječio kapetana Kirka i ekipu?
LEONARD MCCOY

 

Radnja ove serije je smještena na Havaje, a glavni lik, privatni detektiv, zove se Thomas Magnum. Čim smo složili ovu pozadinu, odmah vidimo brkatog Toma Sellecka u havajskoj košulji i kratkim hlačicama. Koji auto fali, dovoljna je firma, da bi slika bila potpuna?
FERRARI 308 GTS

 

U humorističnoj seriji Alo Alo, pojavljuje se francuski žanda, koji je, ustvari, engleski tajni agent, sa očajnim znanjem francuskog. Pomaže Pokretu otpora, a svaki put kad bi ušao u Renneov kafić, pozdravio bi sa: Dobar jutar!
Kako se on zove u seriji?
OFFICER CRABTREE