Kvizopija u Zagrebu

Kvizopija u Zagrebu

Iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da se vaša i naša Kvizopija širi! Kao što možete pročitati u naslovu, selimo se u metropolu, preciznije u Sesvete. Na poziv Jazz caffea Forum i na naše veliko zadovoljstvo, odlučili smo udružiti snage i spremiti vam jedinstveno pub kvizaško iskustvo.

Za one koji nas ne znaju, dozvolite da se predstavimo.

Kao i većina stvari u životu i Pub kviz Kvizopija nastala je prvenstveno iz dosade i želje da se u naše okruženje donese malo drugačiji oblik zabave, osim pukog ispijanja piva u lokalnim birtijama.

Kvizopija kao kviz općeg znanja ima za cilj ponuditi dva do tri sata sjajne igre i borbe znanjem u okruženju vašeg omiljenog kafića uz sjajnu zabavu, užarenu atmosferu, te duhovitost i šarm voditelja neviđen još od doba velikog Olivera Mlakara. Koncept se ponešto razlikuje od klasičnih pub kvizova, a igra i bodovanje se odvijaju u realnom vremenu. Kroz dva kvalifikacijska kruga, ekipe se bore za svoja mjesta u malom i velikom finalu. Igre su koncipirane na različite načine, a u naš čušpajz ugurali smo od ABCD pitalica, pa sve do popularne Igre asocijacija, koju smo posudili iz legendarne i nikad prežaljene Kviskoteke.

Prva Kvizopija u Jazz caffeu Forum održati će se 30.9. s početkom u 20:00 sati, a sve zainteresirane pozivamo da se prijave na obrascu ispod ovog teksta.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kvizopija u Zagrebu