Teambuilding pub kviz

Otkrijte kako je jednostavno kombinirati zabavu i izgradnju timskog duha među kolegama! Naši kvizovi su idealan spoj neformalnog druženja i izazovnih zanimljivih pitanja. Već desetljeće smo posvećeni cilju organizaciji jedinstvenih pub kvizova, a među našim klijentima su se našli Jamnica plus, Combis, T-HT, EuroART 93.

 

Pružamo jednu drugačiju priliku da svoje kolege iz radnog okruženja na jednostavan način perbacite u atmosferu opuštenog druženja, zanimljivih razgovora i prijateljskog natjecanja. Kroz godine smo usavršili umijeće kreiranja kvizova koji su jedinstveni, zabavni i edukativni, što nas čini pouzdanim partnerom u organizaciji korporativnih događaja.

 

Osim što su odličan izbor za team building, kvizovi su također idealni za obogaćivanje sadržaja konferencija, radionica, korporativnih događaja kao i neobaveznih druženja djelatnika ili kućnih neformalnih zabava. Želite li potaknuti svoje zaposlenike da usvoje nova znanja ili jednostavno pružiti kolegama nezaboravno iskustvo koje će ih zbližiti, mi smo tu za vas! Naša dugogodišnja tradicija i iskustvo u organizaciji kvizova jamče kvalitetu i nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

 

Ukoliko želite detaljniju ponudu za vaše događanje, ispunite obrazac i mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

 

  • Obavetno navedite grad gdje bi se održavao događaj
  • Napišite nam sve ono što mislite da bi bilo potrebno, a da nismo obuhvatili ovim obrascem.